Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Elisabeth Nejsum

TERAPI ✦ HEALING
MINDFULNESS

Samtaleterapi

Igennem samtale og vejledning giver jeg dig mulighed for at komme i kontakt med tanker og følelser, som forløser. Målet er accept og værdsættelse af dig selv.

 Mangler du livsglæde?

 Har du problemer på arbejdspladsen?

✦ Er der gået “knude” i dit parforhold?

 Er du i krise efter endt skilsmisse?

 Er du i sorg over at have mistet et familiemedlem eller kær ven?

Dette kan være nogle af de problemer du står i. Da vil samtaleterapi være en god terapiform, for at du kan fokusere på dig selv og dine følelser.

Din indre rejse

For at komme på din ”indre rejse” tager jeg dig med på en guidet terapi, som kan udføres lige så ofte, du ønsker det. 

Det er en terapiform, hvor du dykker ned i skjulte følelseslag, såsom vrede, sorg, angst, frygt – indtil du kommer ind til ”din indre kilde”, som fx kan være glæde, lys, kærlighed, lethed. Det vil give dig en frihed til at finde dine ressourcer.
 
Du blev født som en uslebet diamant, men livets tildragelser har påført dig en masse ”snavs”, så diamanten er blevet skjult. Din ”rygsæk” er fyldt op med livets tildragelser, så du er ved at få overbalance.
 
Jo flere følelser du får bearbejdet, jo lettere bliver ”livets rygsæk”, og du får tilført ny energi. På denne måde bliver diamanten i dig synlig igen! 
Du kan nå ned i dine problemers grundlæggende årsag for endelig at afklare og fuldstændigt slippe dem, samt sætte dig selv i stand til at udnytte dit højeste potentiale, som fuldt udtryk for dit sande selv.
 
Denne terapiform findes i to forløb, som kan tages med en eller flere dages interval.