Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/klinik-lotus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Blindtegning - Klinik Lotus

Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Elisabeth Nejsum

TERAPI ✦ HEALING
MINDFULNESS

Hvad er blindtegning?

 

Håndlæsningens historie begyndte for flere 1000 år siden. Blindtegningens historie er ret ny. Det var den danske håndlæser Agma, der ”opfandt” blindtegningen.

En blindtegning er en mere enkel måde at tyde hænder på.

Blindtegning giver et øjebliksbillede af dig, samtidig med, at det også fortæller noget om, hvem du er som person. Blindtegning kan ændre sig fra dag til dag, alt efter hvilke situation man står i eller hvilket humør man er i.

Jeg kan se, hvordan din energi er, hvad du er fokuseret på lige nu. Jeg kan fortælle dig om din dagligdag, dit arbejdsliv, om du har brug for en pause, om du er omsorgsfuld, udkørt, stresset. Måske er det kærligheden der fylder mest lige nu. Jeg kan se om du er stædig eller usikker på dig selv.

Jeg kan se om du er god til at sige fra eller du lader dig træde på. Har du overblik eller det modsatte. Er du god til at kommunikere.

Det er en god måde at få tydet sine hænder på her og nu.

En blindtegning er dit ubevidste jeg, der bliver afbilledet i den tegnede hånd.

Hvordan tegner du en blindtegning?

 

 Du skal bruge et A 4 papir 

 Tynd tusch, blyant eller kuglepen

 Sørg for godt underlag

 Sørg for at papiret ligger fast / ikke flytter sig, mens du tegner

 Du begynder blindtegningen ved håndleddet i tommelfingersiden

 God idé at tage en kopi af den tegnede hånd inden afsendelse.

 

 

Læs dette igennem inden du tegner

 

Sæt dig foran papiret. Tag en dyb indånding. Lad hænderne hænge ned fra kroppen til du mærker en tyngde i dem. Ryst dem let.

Derefter – hvis du er højrehåndet (omvendt hvis du er venstrehåndet) fører du venstre hånd op i øjenhøjde, således at du kigger på håndfladen.

Du placerer nu tegneredskabet på papiret og tjekker, at du er indenfor papiret.

 

NU ER DET FORBUDT AT KIGGE PÅ PAPIRET

Kig kun på den hånd, du tegner. Heraf ordet blindtegning, fordi hånden bliver tegnet i blinde.

Du skal tegne i en uafbrudt streg, til du er færdig med hånden. Det betyder, at du ikke må løfte, det du tegner med fra papiret, før du er færdig.

HUSK! for din egen skyld ikke at snyde.

Når du er færdig med tegningen, markerer du tommeltotten ved at sætte et T over den. Skriv tydelig navn og adresse ude i hjørnet.

Blindtegning – hvordan får jeg svar?

Jeg laver kun online tolkning af din blindtegning. Send din blindtegning pr. mail på en vedhæftet fil til mail@klinik-lotus.dk

Når jeg har tolket din blindtegning og din betaling er modtaget, vil du i løbet af 8- 10 dage eller før, modtage en A4 side med tolkningen på.

 

Pris:

350 kr. for en tydning

600 kr. for 2 tydninger

 

Forudbetaling skal ske på Konto: 8113 – 0001662033 eller på Mobil Pay: 51 78 92 07

Husk at skrive dit navn i meddelelses teksten

Klient udtalelser om blindtegning

Kære Elisabeth.

Jamen, jamen det hele, hvert et ord, er spot on.

Fuldstændig mig.

Jeg har været ramt af angst og mismod hen i Coronaen, men føler mig mere og mere glad og ovenpå nu de sidste dage, efter testen faktisk. Fået mit sociale liv mættet igen og er i min kolonihave 8 timer hver dag samt startet på mine små rengøringsjobs og vigtigst ser og krammer mine børn og børnebørn.

Glad for jeg fik din vurdering, som passer totalt.

Kærlig hilsen

Kirsten

Hej Elisabeth 😊 

Jeg har læst din tolkning af min blindtegning, og jeg må sige, at det bare rammer plet! 

Jeg ER en hønemor med stor omsorg og beskyttertrang – fordi jeg altid har prioriteret mine børn højest, og de er mit dyrebareste. Måske også så meget at jeg har glemt mig selv ind imellem. 

Jeg er også optimistisk og glad og har siden min skilsmisse sidste år arbejdet rigtig meget med mig selv – jeg føler mig mere glad og meget stærk!

Jeg er vildt nysgerrig på, hvad livet har at byde på og lægger meget mere mærke til de små glæder i livet nu!

 Faktisk giver det hele bare rigtig god mening – jeg er også ved at arbejde med at følge min intuition og at åbne op til den åndelige verden – jeg ser alt i et nyt lys nu 😊 Så dét, at du skriver at jeg har gode evner som helbreder, gør mig bare mere motiveret for at gå den vej 😊👍 og JA – jeg længes efter kærlighed og ferie, men jeg ved også at det kommer 😊

Det eneste, som jeg måske ikke helt kunne relatere til, var dét med penge, tal og kolonner – men jeg vil meget gerne have overblikket 😊

TUSIND tak 🙏❤️ fordi du ville tolke min blindtegning! Det er et dejligt boost for mig!

 

De bedste hilsner fra Christina