Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/klinik-lotus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Chakrahealing & Chokforløsning - Klinik Lotus

Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Elisabeth Nejsum

TERAPI ✦ HEALING
MINDFULNESS

CHAKRAHEALING

Jeg laver Chakra-healing. Jeg kan ikke se farverne, men føle, hvor der er blokeringer.

Ordet chakra betyder HJUL, og de virker som energihjul. Hvert chakra producerer sin energi og sin farve. Alle vores chakraer påvirker hinanden indbyrdes.

Når der af livets tildragelser bliver lagt blokering ind i et chakra, roterer det ikke længere så hurtigt som før. Et chok f.eks., kan få chakraer til at gå næsten i stå. Det vil således påvirke personen på den fysiske og psykiske sundhedstilstand.

Det betyder således, at dele af bevidstheden er blokeret. Først efter en forløsning kan det igen bruges.

Når vi får blokeringer forløst, vil vores tanker ændre sig til mere klarhed.

 

Chakraerne har farver som regnbuen

 

ROD Chakraet

Her er farven rød. det er vores fundament, vores jordforbindelse. Det går fra symfysen og ned under vores fødder. Det afspejler, hvordan vi fungerer i verden. Fødder, ben og binyrer er omfattet af rodchakraet Det omfatter også tryghed og økonomi.

HARA Chakraet

Her er farven orange. Det går fra Symfysen til navlen. Det har med spontanitet og lyst at gøre, herunder den seksuelle lyst.

SOLAR PLEXUS

Her er farven gul. Chakraet går fra navlen op til brystbenet. Det afspejler følelser, der er baseret på sympati og antipati. På en måde er Solar Plexus egoets sæde. Det er her du viser, om ”du står i dig selv” eller du lader andre mennesker bestemme.

HJERTE Chakraet

Her er farven grøn. Chakraet går fra brystbenet op til kravebenet. Det handler om kærlighed til dig selv og andre. Kontakten til ”selvet” eller sjælen og dermed til din indre visdom.

HALS Chakraet

Her er farven blå. Chakraet omhandler halsen fra kravebenet og op over halsen. Her handler chakraet om kommunikation og kreativitet.

PINEAL Chakraet eller ”Det 3. øje

Dette chakra er indigo blå og sidder i panden mellem øjnene. Det handler om bevidsthed – intelligens og intuition.

KRONE Chakraet

Dette chakra er Violet eller hvidt. Det sidder oven på issen. Her er alting allerede perfekt. Det handler om kontakten til det guddommelige.

CHOK FORLØSNING

 

Jeg kan behandle dig for chok. Det vil tilføre din krop ny energi. Behandlingen indbefatter som regel også Chakra-healing og muligvis også Tankefelt terapi.

 

Chok kan f.eks. forekomme efter: 

 Overfald

 Voldtægt

 Overvære en voldsom situation, så som trafikuheld, brand.

 Få en uventet besked om dødsfald.

 Blive lagt i narkose, når man er bange.

Chok er noget du bliver påført/får, når der sker noget uventet og overvældende. Chokket gør dig i situationen hjælpeløs og giver dig en uvirkelighedsfølelse. 

Går du rundt med et uforløst chok, vil kroppen reagere på forskellige vis. Bl.a. vil du måske opleve, at der er: 

 ”Flashbacks” nemlig indre billeder der trænger sig på.

 Pludselig gråd eller raserianfald eller anden form for humør- svingning.                        

 Søvnbesvær / Mareridt

 At være på vagt – blive forskrækket over ”ingenting”.