Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/klinik-lotus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Tankefelt terapi - Klinik Lotus

Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Elisabeth Nejsum

TERAPI ✦ HEALING
MINDFULNESS

Tankefeltterapi – TFT


Tankefeltterapi eller TFT, kombinerer østens viden om kroppens energibaner (meridianer), hvorfra bl.a. kineserne udviklede deres akupunkturteknik, med psykologisk samtaleterapi.

Metoden blev udviklet af den amerikanske psykolog og professor Roger J. Callahan i 1980. Han opdagede ved et tilfælde, at bankede hans klienter på aku-punkter, forskellige steder på kroppen, så gav det mere eller mindre effekt.

Herefter udvikler han et system, hvor forskellige lidelser behandles med bankning med fingerspidserne forskellige steder på kroppen i given rækkefølge og med given frekvens, Han kalder dem algoritmer. Disse algoritmer kan man læse om i følgende bøger:

“Tankefeltterapi” af Roger J. Callahan

“Tankefeltterapi – Løsningen lige ved hånden” af Lars Mygind, Hanne Heilesen 

 

Tankefeltterapi er en forbløffende effektiv behandling, som afhjælper f.eks.:

 Stress

 Angst

 Eksamensangst

 Flyskræk – højdeskræk

 Fobier

 Uro – anspændthed

 Tanker der “kører i ring”

 Sorg

 Vrede eller skyld

 Andre problematikker

Tankefeltterapi, er en behandlingsform, der virker hurtigt. De fleste mærker en positiv forandring efter kort tids behandling.

Hvor meget  føles problemet på en skala fra 1 til 10 ?  (10 er problemets højeste intensitet og  hvis 1, er der ikke noget problem)

Herefter bliver klienten bedt om at banke på nogle helt bestemte aku-punkter (energipunkter) på kroppen, i en helt bestemt rækkefølge.

Det er til tider svært for klienten at forstå, at gamle mønstre og følelser, så uventet forsvinder. Men afkodningen af tanken og cellerne har fundet sted.

Således kan f.eks. flyskræk, som har varet ved i over 20 år, forsvinde på et par behandlinger. Det er ikke noget at sige til, at skepsisen, men også forbløffelsen er stor, hos klienten.