Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/klinik-lotus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Klienterne siger - Klinik Lotus

Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Elisabeth Nejsum

TERAPI ✦ HEALING
MINDFULNESS

Klienterne siger

Min søn har siden fødslen bøvlet med maven og forstoppelse. Da han var en uge gammel startede han op på afføringsmiddel. Vi har gennem årene været tilknyttet sygehuset og været til undersøgelser flere gange, uden bedring.

Da han var 5 år og var oppe på 2 breve movicol og stadig sov meget dårligt om natten og virkede urolig, startede han til zoneterapi hos Elisabeth. Indenfor 6 mdr. er han kommet af med alt movicol, sover godt om natten, mere rolig og mærker sig selv.

Vores datter startede derefter op hos Elisabeth da hun var 6 år, da hun altid har bøvlet med meget hård mave og også fik movicol. Indenfor ca. 4 mdr. er hun nu også helt færdig med movicol og begge børn klarer sig uden afføringsmiddel og kun med rigeligt væske.

Jeg vil til hver en tid anbefale Elisabeth. Elisabeth er et meget rart og empatisk menneske at komme hos, og børnene nød at komme hos hende. Man føler sig altid velkommen.

Kærlig Hilsen 

Sara

Mange tak for vores gode stunder.

Jeg glæder mig hver gang, jeg skal modtage zoneterapi.

Det har gjort en utrolig stor forskel for mit liv, både fysisk som psykisk. At blive så varmt modtaget og taget hånd om af en kompetent og dygtig behandler, gør at jeg trygt kan modtage behandling uden forbehold. Der er ro, tryghed og kærlighed i din klinik, som jeg holder så meget af.

Kærlig hilsen

Lene

Tidslinje Regression 

Kære Elisabeth.

Jeg har altid haft en angst for større grupper af mennesker. Men du formåede, at sende mig tilbage til tidligere liv, hvor jeg var blevet overfaldet af en gruppe mennesker. Derefter bad du mig om at heale følelsen væk og erstatte den med ro og velvære. Det er en befrielse, at jeg er sluppet helt af med min angst. Det kan jeg takke dig for. Du var helt fantastisk til at guide mig. Du har stor indsigt i dit arbejde, og man føler sig tryg i dine hænder.

Tusinde tak, Elisabeth. Det er en nem og effektiv måde at slippe af med angst og fobier. Det virker – også selv om man ikke tror på det!!Jeg ønsker alt det bedste for dig :0)

Mange kærlige hilsener fra 

Sonja Hansen

Kære Elisabeth!

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for en fantastisk rejse – med dig som rejsefører! Først var jeg meget skeptisk, tænke: det går aldrig – jeg vil aldrig kunne “give mig hen” til sådan en oplevelse… Men hold da op, man er jo som “smør mellem dine hænder” – i ordets positive betydning, vel at bemærke! Rejsen var en fantastisk oplevelse. At opleve sig selv og sit indre jeg – ligesom at pille kålblade af et hvidkål, for at komme helt ind til kernen i sit indre, og så derfra tage fat. Det var virkelig en stor oplevelse, og en stor berigelse bagefter.

Tænk at få redskaber til at lægge gammelt nag, gamle smerter, gamle triste oplevelser bag sig – nyde et dejligt lejrbål, og komme ud på den anden side som et nyt menneske. Det er så positiv… Jeg kan kun sige til andre, der gerne vil gøre dette for sig selv: det kan kun gå for langsomt – og rigtig god rejse! Rejselederen hedder Elisabeth, og hun er fænominal…:o) Tusind tak, alt godt til dig og på gensyn.

Mange taknemmelige hilsner fra

Susanne Madsen

Tillykke med Nada-akupunktør titlen.

Jeg giver dig den varmeste anbefaling! Min skepsis blev gjort til skamme allerede ved første behandling 😊

Jeg mener, at ALLE vil have gavn af Nada-behandling.

Helle H.

Kan stærkt anbefale zoneterapeut Elisabeth Celeste Elena Nejsum.

Har kendt hende i mange år. Hun er dygtig og jeg bliver jævnligt behandlet med zoneterapi i hendes hyggelige klinik i Gram 

Kirsten Kaastrup Pedersen

Regressionsterapi 

Kære Elisabeth.

Det var fantastisk at blive ført tilbage til et tidligere liv. Først og fremmest fik jeg stillet min nysgerrighed, men frem for alt, har det givet mig en større forståelse af min personlighed.

I mit tidligere liv, havde jeg levet et sparsomt og afsondret liv. Nu ved jeg hvorfor jeg bl.a. er sparsommelig, men også hvorfor jeg nyder mit eget selskab, fremfor at være sammen med mange mennesker. Det har været meget nyttigt for mig, at få indsigt i mit indre jeg og dermed mulighed for, at bearbejde mine svage sider på den mest hensigtsmæssige måde.

Uden dig Elisabeth, havde jeg famlet i blinde, nu ved jeg hvad vej jeg skal gå. :0)

Mange taknemmelige hilsener fra 

Sonja Hansen

Indsend din anmeldelse her:

12 + 11 =