Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/klinik-lotus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Bogsalg - Klinik Lotus

Elisabeth Nejsum

HEALING TERAPI  MINDFULNESS

Bogsalg:

 

“Når skyerne kalder”

 

Det, jeg har oplevet de sidste 10 år, er at jeg bliver ”kaldet” til at se på skyerne. Som om jeg får en besked på at kigge op, som om Universet kommunikerer til mig.

Med denne bog med nogle af mine fotografier af skyer på himlen, som har talt til mig, håber jeg at kunne give dig, som ser den, en bevidsthed om, at der også er budskaber til dig. Der vil være budskaber til ALLE, hvis I lytter og ser.

 

Bagsidetekst:

 

Bogen ”Når skyerne kalder” er en anderledes billedbog for voksne.

Elisabeth bliver ”kaldet til” at se op i skyerne. Hun vil gerne give dig som læser en bevidsthed om, at det store Univers, der omgiver os, kan kommunikere til os.

Vi skal åbne vores sanser, kigge op – måske er der også en besked til dig.

Hav troen på, at hvad du er fyldt op med også kan afspejle sig i billeder i skyerne. 

Bogen er med Elisabeths egne 17 fotos af skyer og beskrivelser til dem.

 

 

Bogens indholdsfortegnelse:

 • Indledning  
 • Skyerne 
 • Lady Nada  
 • Belivelse  
 • Engle  
 • Omsorg  
 • Reinkarnation 
 • Duen  
 • Helligånden  
 • Pjerrot 
 • Glæde  
 • Regnbuen 
 • Et varsel i skyerne  
 • Hjerte 
 • Rejseengle 
 • Om Elisabeth 
 • Kolofon  
 • Fotografier

Tekst fra siden om Engle:

Engle

Jeg tror på engle.

Jeg tror på, at vi alle har en skytsengel, som passer på os og ”skubber os i den rigtige retning”.

Jeg tror på, at vi altid kan kalde på englene og bede om hjælp. De er lige omkring os.

De kommer som Guds budbringere på jorden.

De ønsker at gøre hverdagen for os lettere, gladere, mere kærlighedsfuld.

Husk at sige tak for den hjælp, du får!

Din krop er sjælens barometer.

Lyt – brug din intuition.

Køb af bog

Når skyerne kalder” koster 149 kr. incl. moms.

Forsendelse koster 39 kr. 

Ved køb af flere bøger fratrækkes 10 kr. 

Du bestiller bogen ved at udfylde kontaktformularen med de oplysninger, jeg skal bruge til forsendelsen.

Du modtager herefter mail kvittering fra mig med betalingsoplysninger og den samlede pris.

 

 

 

3 + 3 =

Boganmeldelse

NÅR SKYERNE KALDER – LILLE BOG OM DEN STORE HIMMEL

Indsendt af Birgit Juel Martinsen | 1. juni 2021 | 

 

Indeholder skyerne budskaber til os? Måske skulle du tage og kigge op på himlen af og til for at se, hvad der viser sig for dig.

Det opfordrer Elisabeth Nejsum til i sin nye bog ”Når skyerne kalder”.

Jeg har modtaget en lille, fin udgivelse med det noget usædvanlige emne: Skybilleder. Bagsideteksten fortæller, at det er en anderledes billedbog for voksne. Elisabeth Nejsum vil give os troen på, at “hvad du er fyldt op med også kan afspejle sig i billeder i skyerne.”

Bogen er bygget op af billeder af skyer og forklaringer på, hvordan forfatteren har tolket dem. Som hun skriver i indledningen, vil hun med bogen give: ”[…] en bevidsthed om, at der også er budskaber til dig. Der vil være budskaber til ALLE, hvis I lytter og ser.”

 

Åbn øjnene for Universet

Elisabeth Nejsum tror på engle og reinkarnation. Hun har været på jorden flere gange før, skriver hun. I skyerne ser hun budskaber, som vil gøre hende klogere. Med sin bog vil hun opfordre os andre til at se op på himlen og udforske skyerne. Måske er der også budskaber til dig? Selv hvis man ikke er så spirituelt overbevist som forfatteren, kan de tanker, skyerne bringer én hen til, fortælle interessante ting.

Bogen er illustreret med billeder af de skyer, hun beskriver, der har gjort særligt indtryk. Teksterne er korte og opløftende. Som læser fornemmer man, at Elisabeth Nejsum vil åbne vores øjne for universet, og hvad det kan fortælle os. Hver tekst ledsages af et citat med visdomsord. Et eksempel er: ”Tusinde lys kan tændes med ét enkelt lys, og lysets levetid vil ikke forkortes derved.” (Ukendt)

 

Dystre varsler

Der er ikke mange ord i bogen. Tværtimod er der plads på siderne til at tænke selv. Bogen indholder drømmende tekster og tekster med opfordringer til at finde ro i himlens budskaber. Der er også et afsnit om dystre varsler i forbindelse med forfatterens mands sygdom og død. I bogen viser Elisabeth Nejsum skybilleder, som for hende symboliserer ”manden med korset” og ”manden med leen”. Det er rørende læsning.

”Når skyerne kalder” er med sine 36 sider hurtigt læst, men det er en bog, der lægger en beroligende stemning over sin læser, når man kigger igennem den. Øjnene hviler undersøgende på skybillederne. Vi ser ikke alle det samme.

Opfordringen til at se op på himlen og finde budskaberne til netop dig er hermed givet videre. Jeg er i hvert fald begyndt at bruge lidt mere tid på at se op, når der er skyer på himlen.

 

Elisabeth Celeste Elena Nejsum: ”Når skyerne kalder”, egen udgivelse, marts 2021, 36 sider

Bogen er stillet til rådighed af forfatteren

P.S. Bogen minder mig lidt om fotodigtsamlingen ”Øjeblikket”, som jeg tidligere har anmeldt. Samspillet mellem tekster og billeder er fint afbalanceret. Det giver en sansemættet oplevelse og indsigt i et positivt menneskesyn.    

Blogger Birgit Juel Martinsen  1/6 2021